Reklam
Reklam
YEŞİL KAMAN GAZETESİ - 20 Eylül 2026, Pazar

Kaman’da Düğünlerde Havaya Ateş Açan 2 Şüpheli Tutuklandı

18 Eylül 2026
284 kez görüntülendi

Kaman’da Düğünlerde Havaya  Ateş Açan 2 Şüpheli Tutuklandı
Reklam

Kırşehir İl Jandarma Komutanlığı, düğün, nişan ve eğlencelerde havaya ateş edilmesinin önlenmesine yönelik çalışmalarını sürdürüyor. Kaman’da iki ayrı düğünde havaya ateş edilmesi sonucu iki kişinin yaralanmasıyla ilgili 2 şüpheli, ruhsatsız tabancalarıyla yakalanarak tutuklandı.
Kırşehir İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, düğün, nişan ve eğlencelerde havaya ateş açılması olaylarının önlenmesine yönelik çalışmalarını sürdürüyor.
Kırşehir Valiliği İl Jandarma Komutanlığından yapılan açıklamaya göre, Kaman ilçesinde gerçekleştirilen iki farklı düğünde havaya ateş edilmesi sonucu iki kişinin yaralanması üzerine ekipler tarafından çalışma başlatıldı.
Yürütülen çalışmalar sonucunda Ç.K. ve S.G. isimli şüpheliler, olaylarda kullandıkları değerlendirilen ruhsatsız tabancalarla birlikte yakalandı.
Jandarmadaki işlemlerinin ardından Kaman Adliyesine sevk edilen Ç.K. ve S.G., adli işlemlerinin tamamlanmasının ardından tutuklanarak Kırşehir Y Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna teslim edildi.
Ağustos ayında 16 silah ele geçirildi
Kırşehir İl Jandarma Komutanlığının Ağustos ayı içerisinde düğün, nişan ve eğlencelerde gerçekleştirdiği denetim ve çalışmalar kapsamında da çeşitli silahlar ele geçirildi.
Denetimlerde;11 adet tabanca,4 adet kuru sıkı tabanca,1 adet av tüfeği, olmak üzere toplam 16 silah ele geçirildi.
Çalışmalar kapsamında ayrıca toplam 134 bin 796 TL idari para cezası uygulandı.
Mutluluğa Kurşun Sıkma, Geleceği Karartma”
Kırşehir İl Jandarma Komutanlığı, vatandaşların can ve mal güvenliğinin sağlanması amacıyla düğün, nişan ve eğlencelerdeki denetim ve çalışmaların kararlılıkla sürdürüleceğini bildirdi.
Jandarma tarafından yapılan açıklamada, düğün, nişan ve eğlencelerin “Mutluluğa Kurşun Sıkma, Geleceği Karartma” mottosu doğrultusunda huzur ve güven içerisinde gerçekleştirilmesinin amaçlandığı vurgulandı.
Yetkililer, düğün ve benzeri organizasyonlarda havaya ateş edilmesinin yaralanma ve can kayıplarına yol açabileceğine dikkat çekerek, denetimlerin devam edeceğini belirtti.(HABER MERKEZİ)

Reklam

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz