Reklam
Reklam
YEŞİL KAMAN GAZETESİ - 15 Mayıs 2026, Cuma

AK Parti Kırşehir İl Teşkilatından Kaman Belediyesine Ziyaret

30 Ocak 2026
157 kez görüntülendi

AK Parti Kırşehir İl Teşkilatından  Kaman Belediyesine Ziyaret
Reklam

AK Parti Kırşehir İl Başkanı Seher Ünsal, İl Başkan Yardımcıları İlhan Koçak ve Bekir Bezirganoğlu ile birlikte Kaman Belediye Başkanı Emre Demirci’yi makamında ziyaret etti. Gerçekleştirilen ziyarette Kaman’a yönelik çalışmalar, devam eden ve planlanan projeler ile yerel yönetim faaliyetleri ele alındı.
Ziyaret sonrası açıklamalarda bulunan AK Parti Kırşehir İl Başkanı Seher Ünsal, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yerel yönetim anlayışının Kaman’da başarıyla temsil edildiğini vurguladı. Belediye Başkanı Emre Demirci’nin, AK Parti davasına olan bağlılığı, yüksek enerjisi ve Kaman’a duyduğu sevdayla örnek bir duruş sergilediğini ifade eden Ünsal, yürütülen hizmetlerden dolayı teşekkür etti.
İl Başkanı Ünsal açıklamasında, “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın yerel yönetim anlayışını Kaman’da başarıyla temsil eden Belediye Başkanımız Sayın Emre Demirci’ye gönülden teşekkür ediyorum. Başkanımız, ortaya koyduğu hizmetlerin yanı sıra hemşehrilerimizle kurduğu samimi gönül bağıyla da Kaman halkının takdirini kazanmıştır. Birlik ve beraberlik içerisinde Kaman için omuz omuza çalışmayı kararlılıkla sürdüreceğiz. Kaman için gönlümüz bir, sevdamız bir; durmak yok, yola devam” ifadelerini kullandı.
Kaman Belediye Başkanı Emre Demirci de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, AK Parti Kırşehir İl Başkanı Seher Ünsal ve İl Başkan Yardımcılarını belediyede ağırlamaktan mutluluk duyduklarını belirtti. Başkan Demirci, Kaman’a dair hedeflerin, projelerin ve gelecek vizyonunun ele alındığı verimli bir görüşme gerçekleştirildiğini ifade etti.
Başkan Demirci açıklamasında, “Gönlümüz bir, sevdamız Kaman. AK Parti Kırşehir İl Başkanımız Sayın Seher Ünsal ile İl Başkan Yardımcılarımız Sayın İlhan Koçak ve Sayın Bekir Bezirganoğlu’nu belediyemizde ağırladık. Kaman’ımıza dair hedeflerimizi, heyecanımızı ve projelerimizi paylaştık. Bizleri her zaman destekleyen ve Kaman’ın gelişimi için omuz omuza yürüdüğümüz değerli İl Başkanımıza ve İl Başkan Yardımcılarımıza ziyaretleri için şükranlarımı sunuyorum. Durmak yok, yola devam” dedi.
Ziyarette, Kaman’ın altyapıdan üstyapıya, sosyal belediyecilikten yatırımlara kadar birçok alanda gelişimini sürdüreceği vurgulanırken, AK Parti teşkilatları ile belediye arasında güçlü iş birliğinin devam edeceği mesajı verildi.
AK Parti Kırşehir İl Teşkilatı ve Kaman Belediyesi’nin, önümüzdeki süreçte de Kaman’ın kalkınması ve vatandaşların yaşam kalitesinin artırılması adına ortak çalışmalarını kararlılıkla sürdüreceği ifade edildi. (Sultan AKTÜRK)

Reklam

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz