Reklam
Reklam
YEŞİL KAMAN GAZETESİ - 18 Nisan 2024, Perşembe

Kaman Belediyesi ile BEM-BİR-SEN Arasında Sosyal Denge Tazminatı Sözleşmesi İmzalandı

29 Aralık 2021
78 kez görüntülendi

Kaman Belediyesi ile BEM-BİR-SEN Arasında  Sosyal Denge Tazminatı Sözleşmesi İmzalandı
Reklam

Kısa Adı BEM-BİR-SEN olan Belediye ve Özel İdare Çalışanları Birliği Sendikası ile Kaman Belediyesi arasında 2022 ve 2023 yıllarını kapsayana Sosyal Denge Tazminatı sözleşmesi imzalandı. Önümüzdeki 2 yılı kapsayan yeni sözleşmede 2021 yılında alınan Sosyal Denge Tazminatına % 50 zam yapıldı. İmza töreni öncesi açıklamalarda bulunan Bem-Bir-Sen Kırşehir Şube Başkanı Menderes Doğan, sözleşme–nin çalışanlara hayırlar getirmesini dileyerek, “2022 ve 2023 yıllarını kapsayan ,sosyal denge tazminatına yüzde 50 zam yapıldı. Birçok belediye bu çerçevede sosyal denge tazminatı sözleşmelerini imzaladı, imzalıyor. Katkılarından dolayı memurlarımız adına Kaman Belediye Baş-kanı Necati Çolak’a teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.
Kaman Belediye Başkanı Necati Çolak ise; “Çalışanlarımızın huzuru mutluluğu ve refahına önem veriyoruz” Çalışanların haklarının verilmesi noktasında en iyisini yapmaya çalıştıklarını ifade etti. Yapabileceğimizin en iyisini yapmak için gayret ettik. Bu bilinçle yaklaşıyoruz. İlçemizde hizmet eden belediye çalışanlarımızın huzuru, mutluluğu ve refahı bizim önem verdiğimiz hususlardandır. Tüm personelimizin alın teri kurumadan haklarını vereceğimizi ifade etmek istiyorum. Belediyemizde görev yapan memurlarımızı kapsayan bu sözleşmenin hayırlı olmasını diliyor, bundan sonra da aynı hassasiyetle çalışmalarımızı yapacağımızı belirtmek isti-yorum” dedi.
Yapılan açıklamaların ardından Kaman Belediyesi’nde görev yapan memurlar için Sosyal Denge Tazminatı Sözleşme imzaları, BEM-BİR-SEN Şube Başkanı Menderes Doğan ve Kaman Belediye Başkanı Necati Çolak tarafından atıldı.
Mualla CEYLAN

Reklam

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz