Reklam
Reklam
YEŞİL KAMAN GAZETESİ - 29 Mart 2024, Cuma

Köy yollarını yenileme çalışmaları devam ediyor

23 Haziran 2020
124 kez görüntülendi

Köy yollarını yenileme çalışmaları devam ediyor
Reklam

Kaman Yeniköy-Hirfanlı arası 9 km 1.kat asfalt yol yapım çalışması ve yine Kaman İsahocalı arası 5 km 1.kat asfalt yol yapım çalışması devam ediyor.

İl Özel İdaresi, 2020 yılı çalışma programları kapsamında yer alan Merkez, Akçakent, Akpınar, Boztepe, Çiçekdağı, Mucur ve Kaman ilçesi köyleri köy içi yol yapım ve bakım çalışmaları aralıksız devam ediyor.

Konuyla ilgili olarak İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Kurtuluş Yılmaz yaptığı yazılı açıklamada; “Amacımız köylerde yaşayan vatandaşlarımızın yol konusunda sıkıntı yaşamamasıdır. İl Özel İdaremiz 2020 yılı çalışma programları kapsamında yer alan Merkez, Akçakent, Akpınar, Boztepe, Çiçekdağı, Mucur ve Kaman ilçesi köyleri köy içi yol yapım ve bakım çalışmalarımız aralıksız devam ediyor. Bu kapsamında alt yapı çalışmaları tamamlanan Kaman Yeniköy-Hirfanlı arası 9 km 1.kat asfalt yol yapım çalışmamız ve yine Kaman İsahocalı 5 km 1.kat asfalt yol yapım çalışmamız tüm hızıyla devam ediyor” dedi.

 

Yılmaz açıklamasında; “İl Özel idaresi Yol ve Ulaşım hizmetleri müdürlüğümüz 2020 yılı yol yapım ve onarım çalışmaları kapsamında; vatandaşların daha rahat ve sorunsuz kullanımı için köy içi yol yapım bakım ve onarım, stabilize yapım çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor.

İl özel idaresi yol ve ulaşım müdürlüğümüz ekiplerince geçtiğimiz aylarda başlatılan yol yapım işlemleri tüm hızıyla devam ederken. Bu kapsamda planlı ve programlı bir şekilde yol yapım, bakım ve onarım çalışmalarına devam ettikleri belirten İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Kurtuluş Yılmaz; “ 2020 yılı yol bakım-onarım ve yapım işlerimiz planladığımız şekilde ekiplerimizin yoğun gayretiyle devam ediyor.

Diğer taraftan köy yollarımızın bakım, onarım ve yama çalışmalarımıza büyük önem veriyoruz. Amacımız köylerde yaşayan vatandaşlarımızın yol konusunda yaşadığı sıkıntıları ortadan kaldırmaktır. Bu kapsamda ekiplerimizin çok yoğun çalışması sonucu merkez ve ilçe köylerimizin birçok köy içi berkitme yol ve bakım çalışmalarımızı tamamlamış durumdayız, yapımı tamamlanmayan, eksik kalan diğer ilçe ve köylerimizdeki yol yapım çalışmalarımızda planladığımız şekilde koordineli olarak devam edecektir.

Ayrıca çiftçi vatandaşlarımızın hasat zamanında sıkıntı yaşamaması için arazi yollarının da bakım ve onarımı birçok yerde yapılmış olup kalan yerlerde devam etmektedir.” dedi

Yol yapım çalışmaları tamamlanan Köy muhtarları ve köy sakinleri yapılan çalışmalardan dolayı İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Kurtuluş Yılmaz ve tüm özel idare ekiplerine yol yapımda gösterdikleri büyük gayret ve özverileri için teşekkür etti

Reklam

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz