Türkiye Yüzyılı seferberliğinde, Ak Parti İl ve İlçe Teşkilatı’nın ilçemiz köylerine ziyaretleri devam ediyor. Ziyaretler kapsamında Tepeköy,Erbişim, Meşeköy,Karahabalı, Çadırlı Hacı Bayram, Çadırlı Kör Mehmet, Ömerhacılı köylerine ziyaretler yapıldı.
Ak Parti Kırşehir Milletvekili Mustafa Kendirli, Ak Parti İl Başkanı Seher Ünsal, İl ve İlçe Teşkilat Üyeleri ve Kaman İlçe Özel İdare Müdürü Menderes Doğan, Kaman İl Genel Meclis Üyesi emre Demirci’ninde katıldığı ziyaretlerde, köylerde vatandaşlar ve muhtarlar ile toplantılar yapıldı.
Ak Parti Kırşehir Milletvekili Mustafa Kendirli “AK Parti olarak halkımızın fikir ve önerilerine önem veriyoruz. Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğine 2023 seçimlerine kadar çalmadık kapı, sıkmadık el bırakmayacağız” diye konuştu.
Milletvekili Kendirli; “AK Parti Kırşehir Teşkilatımızla beraber milletin efendisi olan köylülerimizin derdi ile dertleniyor, sorunları ilk ağız-dan kendilerinden dinliyoruz. AK Partimiz kurulduğu günden bu yana istişareye en çok önem veren parti ol-muştur. Yaklaşan Cum-hurbaşkanlığı ve Türkiye Genel Seçimleri öncesi saha çalışmalarımıza hız kazandırdık. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın da söylediği gibi biz bir olacağız, iri olacağız, diri olacağız. Birlikte kurduğumuz bu ülkeyi inşallah hep birlikte güzel yarınlara taşıyacağız” ifadelerini kullandı.
Ak Parti İl Başkanı Seher Ünsal ise yaptığı açıklamada Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın güçlü liderliğinde milletimizle hizmet yolunda yolumuza devam etmeye kararlıyız. Bizim yerimiz milletin yanıdır. AK Teşkilatlar olarak her zaman sahadayız. Bizim Sevdamız Türkiye sevdasıdır, Kırşehir sevdasıdır! Bizim sevdamız Milletimize olan sevdamızdır. Muhtarlarımızı ve vatandaşlarımızı dinleyip hemhal olmaya devam ediyoruz diyen Ak Parti İl Başkanı Seher Ünsal Vatandaşlarımızın sıcak ilgisi, samimi dilekleri ve destekleri ve Misafirperverlikleri için teşekkür ediyoruz. Yüz yüze gönül gönüle köy ziyaretlerimizde Kaman İlçemize bağlı köylerimizde hemşerilerimizle bir araya geldik. Bizim gündemimiz Türkiye Yüzyılı İl, İlçe, Köy Köy dolaşıp gelecek vizyonumuzu, vatandaşlarımıza anlatmaya devam ediyoruz. Kaybedecek zamanımız yok. Güven ve İstikrar içinde milletimiz ile daha büyük hedeflere inşallah. Hep beraber Türkiye Yüzyılı’na. Gittiğimiz her yerde vatandaşlarımızın misafirperverlikleri bizleri mutlu ediyor. Allah birlik ve beraberliğimizi bozmasın dedi.
(Mualla CEYLAN)




Yorumlar
Henüz yorum yapılmamış.