Reklam
Reklam
YEŞİL KAMAN GAZETESİ - 18 Nisan 2024, Perşembe

Kaman Belediyesi 2022 Yılının İlk Meclis Toplantısı Yapıldı

12 Ocak 2022
91 kez görüntülendi

Kaman Belediyesi  2022 Yılının İlk Meclis  Toplantısı Yapıldı
Reklam

Kaman Belediyesi 2022 Yılının İlk Meclis Toplantısı Yapıldı
Kaman Belediyesinde yeni yılın ilk meclis toplantısı, Belediye Başkanı Necati Çolak başkanlığında yapıldı. Belediye Toplantı Salonunda bir araya gelen meclis üyelerince gündem maddeleri görüşülerek karara bağlandı.
5393 Sayılı Belediye Kanunu’nun 20. Maddesi gereğince, hazırlanan ve 06.01.2022 Perşembe günü saat 16:00’da yapılan toplantıda Ek gündem konuları olarak Kısırlaştırma İşlemi Maliyeti Gider Hesabı ve İçme Suyu Projesi Konuları hakkında görüşmeler yapılara karara bağlandı.
Toplantıda alınan kararlara göre ;
2021 yılı gelir ve giderleri ve bunlara ilişkin hesap kayıt işlemlerinin denetimi için yapılan gizli oylama sonucunda, Musa Güzel, Hacı Erdal Özdemir, Bilal Gökdemir, Ahmet Uğurlu, Mehmet Keskin denetim komisyonuna seçildiler.
Açık Halk Pazarında sebze, meyve gıda ve tuhafiye pazarında satış yapan pazarcı esnafının sözleşme süresi sona erdiğinde 2022 yılı itibariyle sözleşmeleri yenilendi.
Belediyenin sahip olduğu araç, makine, teçhizat kamu ve özel bankalardaki açılmış bulunan hesaplardaki paranın 2022 yılında kamu hizmetlerine tahsis edilmesi kararı alındı.
Kaman Kırşehir arası yolcu taşımacılığı yapan Birlik Tur ve S.S.Kaman Tur firmaları akaryakıt fiyatlarının artması ve ulaştırma bakanlığının taşıma ücretlerini 28 Tl olarak belirlemesinden dolayı zam talebinde bulundular. Belediye meclisi 25. 00 tl. olarak karar verdi.
Sözleşmeleri Personel ücretleri görüşüldü.
Belediyeye ait Hayvan Bakımevinde yapılmakta olan kısırlaştırma operasyonu için ilaç ve sarf malzeme gideri hayvan başı ameliyat gideri bedelinin 239.77 tl. olarak belirlenmesine karar verildi.
Ayrıca İller Bankası A.Ş. Bölge Müdürlüğünce tastik edilen ve çalışmaları hala devam etmekte olan içem suyu şebeke projesinde, gerekli görülen yerlerde proje tadilatı yapıldı
HABER / MUALLA CEYLAN

Reklam

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz