Reklam
Reklam
YEŞİL KAMAN GAZETESİ - 10 Kasım 2025, Pazartesi

AK Parti Teşkilatı’ndan Vali Buhara’ya ziyaret

24 Mayıs 2022
103 kez görüntülendi

AK Parti Teşkilatı’ndan Vali Buhara’ya ziyaret
Reklam

AK Parti Kırşehir İl Başkanı Seher Ünsal başkanlığındaki heyet geçtiğimiz hafta görevine başlayan Vali H. Mete Buhara’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
İl Başkanı Seher Ünsal başkanlığında gerçekleştirilen ziyarette Kaman Belediye Başkanı Necati Çolak, İl Genel Meclis Başkanı Şaban Çelik, İlçe Belediye Başkanları, AK Parti Kaman İlçe Başkanı Avukat Kamil Avşaroğlu, İlçe Başkanları, Birim Başkanları ve Yönetim Kurulu üyeleri yer aldı.
Ak Parti İl Başkanı Seher Ünsal Merkez ilçe ve İlçe Başkanlarım, Belediye Başkanlarım, İl Ge-nel ve Belediye Meclis Başkanlarım, Kadın ve Gençlik Kolları Başkanlarımız ve yönetimimizle AK Parti Kırşehir olarak Ahi Şehrimize Valimiz olarak atanan ve göreve başlayan Sayın Hüda-yar Mete Buhara’yı makamında ziyaret ederek, başarı dileklerimizi ilettik. Hayırlı uğurlu olmasını diliyoruz. “ dedi.
HABER MERKEZİ

Reklam

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz