Reklam
Reklam
YEŞİL KAMAN GAZETESİ - 04 Mayıs 2026, Pazartesi

Belediye Meclisi Kasım ayı toplantısını yaptı 2021 yılı tahmini bütçesi 50 Milyon lira

10 Kasım 2020
118 kez görüntülendi

Resim bulunamadı
Reklam

Kaman Belediye Meclisi Kasım ayı olağan toplantısı Belediye Başkanı Necati Çolak başkanlığında, Meclis toplantı salonunda gerçekleştirildi.

Toplantıda, gündemde yer alan maddeler görüşülerek, karara bağlandı, Ayrıca Başkan Çolak Su ve Doğalgaz çalışmaları hakkında meclis üyelerine bilgi verdi. 2021 yılı için tahmini bütçe ise 50 Milyon lira olarak kabul edildi. Hazineye ait 613 dönümlük alan 830 bin liraya satın alınarak, Arsaya dönüştürülüp satılacak.

Kaman Belediye Meclisi Kasım ayı olağan meclis toplantısında gündemde yer alan; iki konu görüşülerek karara bağlandı.

Başkan Çolak, toplantının açış konuşmasında; “Geçtiğimiz hafta İzmir ilimizde yaşanan Deprem dolayısı ile hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allahtan rahmet, yaralılarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Allah milletimize bir daha böyle acılar yaratmasın. Diğer taraftan İlçemizde son günlerde yükselen Koronavirüs vakaları ile mücadelede bizlere önemli görevler düşmektedir. Bulunduğumuz her ortamda Maske, Mesafe ve Temizlik konusunda gerekli uyarılarda bulunalım” dedi.

Toplantı, Gündemde yer alan iki konu olan, 2021 yılı tahmini bütçesinin ve İmar komisyon kararının görüşülmesi konularına geçildi.

Kaman Belediyesinin 2021 yılı tahmini bütçesi geçen yıla oranla yüzde 20 oranında artırılarak 50 Milyon lira olarak kabul edildi.

Diğer gündem maddesinde ise İmar değişikliği talebi, müracaat eden vatandaşın talebi doğrultusunda iptal edilerek gündemden kaldırıldı ve görüşülmedi.

Toplantının gündem dışı bölümünde Belediye Başkanı Necati Çolak, Meclis üyelerine Su, doğalgaz ve Arsa üretilerek satılması planlanan alanlar ile ilgili bilgiler verdi.

Başkan Çolak, Su çalışmalarının 2021 yılının Temmuz ayında bitirileceğini, Doğal çalışmalarının ise yüzde 60’ının tamamlandığını, Planlanan 2020 yılı çalışmasının sona erdiğini söyledi.

Kaman Belediye Başkanı Necati Çolak, Kaman içerisinde çeşitli mahallelerde bulunan hazineye ait olan 613 dönümlük alanların Bir Milyon lira kredi kullanmak sureti ile 830 Bin lira karşılığında alınarak Arsaya çevrileceğini söyledi.

 

Reklam

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz